home BouwhulpGroep
Panorama

2012


Den Bosch
Orakel van Delhpi, Renovatiebeurs


Opdrachtgevers
VNU Exhibitions

ORAKEL VAN DELPHI


"Het Orakel van Delphi bevond zich in het centrum van de Oud-Griekse cultusplaats Delphi. Het was een zeer belangrijk orakel, gewijd aan de god Apollo. Van heinde en ver begaven zich jaarlijks duizenden mensen, vaak pelgrims, op weg naar Delphi om het orakel te raadplegen en de goden goede raad te vragen bij het nemen van belangrijke en moeilijke beslissingen. Als god van het Licht werd Apollo immers verondersteld overal door te dringen en te zien wat aan het oog van de mensen ontgaat..."

In samenwerking met de SEV en BouwhulpGroep wordt een team van deskundigen samengesteld. Hieraan kunnen marktpartijen in een openbare sessie advies vragen over een aantal thema's. Voor de eerste editie wordt het orakel vertegenwoordigd door het SEV Roadshowteam, bestaande uit Prof. Jan Rotmans (Drift), Prof. Anke van Hal (TU Delft) en Jan Willem Croon (CC Projects). Speciaal voor deze dag zal ook de opdrachtgever van het team, Jan Willem van de Groep (SEV Energiesprong) aanschuiven.

Onder leiding van BouwhulpGroep zullen Woonbedrijf, Wonen Limburg, GroenWest en Wonen Zuid hun case presenteren. De behandelde projecten zijn terug te lezen in het Orakeldossier.Panorama Panorama