home BouwhulpGroep
Panorama

2014


Eindhoven, Alliantie+
Conserveren


Opdrachtgever
Alliantie+

ALLIANTIE+ CONSERVEREN

Zoals de grote beurt voor de auto ervoor zorgt dat je de komende 20.000 km probleemloos en met veel rijgenot de toekomst in kunt, zo zorgt conserveren plus ervoor dat de schil van de woning er weer 15 jaar goed bijstaat en dat gedurende deze periode de bewoner er prettig en warmpjes bijzit. Om dit in de praktijk te realiseren, verdienen vijf aspecten bijzondere aandacht:


Slim en snel herstellen

Bij conserveren plus speelt beperking van overlast en de goede kosten-kwaliteitsverhouding een sleutelrol. Het moet bij wijze van spreken zo gebeuren, dat je erop kunt wachten tijdens de uitvoering. Het gebeurt op het moment dat en binnen de tijd die beschikbaar is.


Aanvullend comfort: isolatie en veiligheid

Juist comfort en veiligheid zijn kwaliteitsaspecten, die in de loop der tijd wijzigen en mede be&#euml;nvloed worden door de technische ontwikkelingen en mogelijkheden. Het combineren van conserveren met aanvullende maatregelen voor comfort versterken de toekomstwaarde van de woning.


Oog voor de uitstraling

Zoals je naar de kapper gaat om er weer 'mooi' uit te zien, tref je maatregelen in het kader van conserveren plus aan de gevel en het dak om de woning weer te laten stralen.


Garantie op de kosten voor de komende 15 jaar

Conserveren plus betekent dat je de komende 15 jaar er geen om kijken aan hebt. Als je ervoor zorgt dat de woning goed wordt verzorgd (ramen wassen en goten reinigen), kunnen er zich geen noemenswaardige problemen voor doen. De onderhoudskosten voor die periode vormen een onderdeel van conserveren plus.


Klantenservice 24 uur

Op het moment dat het onderhoud voor 15 jaar gegarandeerd wordt, kan ook het klachtenonderhoud als 24 uur service aangeboden worden. Dat betekent een keuze voor de eigenaar/ bewoner om volledig ontzorgd te kunnen worden.

5 aspecten