home BouwhulpGroep

2010


Groesbeek
360SKIN


Opdrachtgever
Weijers Eikhout

PASSENDE OPLOSSING VOOR GEVEL EN DAK: 360SKIN


Ruimer en duurzaam wonen met service is de gedachte achter 360SKIN. Verbouwen wordt weer leuk. Ruimer richt zich op de extra ruimte die kan ontstaan door bijvoorbeeld de zolder. Duurzamer betekent een hoog isolatieniveau en mogelijkheden voor energieopwekking. De service omvat extra diensten, die zowel de opdrachtgever als de bewoner ontzorgen.

Bij 180Skin gaat het om de bestaande gevel en dak weer voor 30 jaar in orde te brengen. Het gaat om een nieuw passende jas, die de energetische kwaliteit structureel verbetert en het onderhoud op termijn minimaliseert. Nog belangrijker is de wijze waarop het uitgevoerd wordt: soepel, snel en weinig overlast.
De maatregelen aan gevel en dak zijn opgebouwd uit 'losse' bouwstenen, die per aanpak gekozen kunnen worden.

De kracht van 360SKIN is dat het (individuele) keuzemogelijkheden combineert met eigentijdse kwaliteiten en diensten.

De (klant) tevredenheid van de bewoner staat bovenaan. Niet alleen wordt door snelheid en beperking van overlast ervoor gezorgd dat de bewoner zo min mogelijk gestoord wordt in het wonen. Er wordt een stap extra gezet. Aan de bewoner worden er aanvullende diensten aangeboden tegen een vergoeding, zoals verhuisservice voor de spullen op de zolder (container). Het kan variëren van inpakken tot bewaren. De klanttevredenheid vormt de leidraad bij de uitvoering.

Bij de samenstelling van het product vormt duurzaamheid mede de leidraad. Dit geldt zowel voor de productiefase als het gebruik.

Bij de productiefase is er getracht door een ver doorgevoerde ketenintegratie van hergebruik, afvalbeperking en van CO2-uitstoot in combinatie met het gebruik van herwinbare grondstoffen,indien mogelijk, duurzaamheid een herkenbaar gezicht te geven.'Cradle to Cradle' krijgt dan iets van de Nederlandse nuchterheid.360SKIN

180SKIN

360SKIN